Inschrijven

Inschrijven voor beachvolleybal kan met een inschrijfformulier. Deze staat dan ook op de site als pdf en als digitaal formulier. Kijk op https://goo.gl/forms/iDYr14qVD6vCNvgF3 

Lukt dit niet: mail dan naar  als je een formulier wilt aanvragen.

We hebben drie soorten abonnementen:

  1. Een‘gewoon’ abonnement
  2. Een gezinskaart 
  3. Een competitieabonnement 

De kosten van een gewoon beachabonnement zijn € 15,- voor de mini’s en € 35,- voor jeugd en volwassenen. Bij een beachabonnement zit de beachcompetitie opgenomen (daar hoef je niet aan mee te doen, maar mag wel) en de toernooien (daar hoef je ook niet aan mee te doen, maar mag wel). 

We kennen ook de gezinskaart. Als er meerdere leden uit één gezin[1] deelnemen aan het beachen dan wordt het abonnement goedkoper. De kosten voor het abonnement staan in onderstaande tabel. Ieder lid van een gezin dient een opgaveformulier in te vullen.

Aantal uit één gezin

kosten

1e lid

€ 35,-

2e lid

€ 30,-

3e lid

€ 25,-

4e lid

€ 20,-

5e lid

€ 15,-

Vanaf 6e lid of meer

Gratis

Je kunt je ook alleen opgeven voor de competitie. Je kiest dan voor een competitieabonnement. Je betaalt dan €25,-.  

Bij alle abonnementen geldt dat je niet persé lid hoeft te zijn van de volleybalvereniging! 

Je kunt het hele seizoen lid worden om te komen beachen. Als je lid wordt voor 1 augustus 2020, betaal je het hele bedrag. Als je lid wordt na 1 augustus 2020 betaal je € 20,-. Het is ook mogelijk om één keer te komen kijken (of meteen meedoen) voordat je besluit om lid te worden.  

Je aanmelding voor de competitie moet voor 23-04-2020 binnen zijn. Andere aanmeldingen kunnen het hele seizoen. 

Uitschrijven

Een lidmaatschap voor het beachen eindigt bij het einde van het beachseizoen. We verbinden daar geen datum aan, want zolang het mooi weer is en er is animo, blijven de velden open. Meestal is het in oktober echt te koud om te beachen en dan sluiten we de velden en ruimen we het materiaal op. 

We zien niet graag leden gaan, maar soms zijn er omstandigheden waardoor een lid opzegt. Opzeggen kan door een mail te sturen naar  met je naam, datum van opzegging en de reden dat je opzegt. Het beachseizoen is minstens 5 maanden lang, we hanteren een opzegtermijn van 3 weken. Als je opzegt gaat dat in ieder geval ten koste van de helft van je inschrijfgeld (€7,50 voor de mini’s en € 17,50 voor de jeugd en senioren) en een boete (€ 5,- voor de mini’s en € 10,- voor jeugd en senioren). 

Leden met een competitieabonnement, die midden in de competitie af gaan zeggen betalen gewoon de gehele som.  

 

[1]Een gezin bestaat volgens onze definitie uit personen die bij elkaar op hetzelfde huisadres wonen.